Meniu
Cosul tau

Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase

Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase
Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase
Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase
Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase
Hot
Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase
Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase
Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase
Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase
Cafea de specialitate din Costa Rica: Arome unice și delicioase
  • Cod produs: costa rica
40,00 Lei
Fără TVA: 40,00 Lei

Opţiuni disponibile

Cafea de specialitate proaspat prajita din diferite colturi ale lumii
Livrare gratuira la comenzi peste 300 de lei si in Timisoara
Asistenta gratuita in prepararea cafelei sau raglarea si folosirea espressoarelor
Cafeaua perfecta la tine acasa sau la birou

Descriere

Cafeaua de specialitate din Costa Rica este renumită pentru aromele sale bogate și complexe, cu o aciditate vibrantă și un corp echilibrat.

Regiuni:

  • Tarrazú: Cunoscută pentru aromele sale fructate și florale, cu note de citrice, fructe de pădure și caramel. Aciditatea este strălucitoare și bine echilibrată.
  • Central Valley: Produce o cafea cu arome mai dulci și mai ciocolatoase, cu note de nuci, caramel și cacao. Aciditatea este mai moderată.
  • Guanacaste: Cafeaua din această regiune are arome de citrice, fructe tropicale și condimente. Aciditatea este vioaie și citrică.

Tipuri de procesare:

  • Spălată: Produce o cafea cu arome mai curate și mai strălucitoare, cu o aciditate mai pronunțată.
  • Miere: Oferă o cafea echilibrată, cu arome fructate și florale, și o aciditate mai blândă.
  • Naturală: Rezultă o cafea cu arome mai bogate și mai complexe, cu note de fructe uscate, sirop și vin. Aciditatea este mai scăzută.

Prăjire:

Cafeaua de specialitate din Costa Rica este adesea prăjită la un nivel mediu sau ușor, pentru a pune în valoare aromele sale delicate.

Arome:

  • Fructe: citrice, fructe de pădure, fructe tropicale
  • Flori: iasomie, caprifoi
  • Ciocolată: ciocolată cu lapte, ciocolată neagră
  • Nuci: migdale, alune
  • Condimente: scorțișoară, nucșoară
  • Caramel

Aciditate:

  • Vaoare
  • Echilibrată

Corp:

  • Mediu
  • Echilibrat
  • Catifelat
Caracteristici
Aroma Soft
Aciditate Placuta - 3/5
Corp Mediu 4/5
Note Ciocolata dulce
Procesare Spalata, Uscata mecanic
Origine Costa Rica San Marcos
Altitudine 1350 m
Nivel prajire Mediu

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies